Az Élet Értéke

Nehéz sorokat írok le most, de igaz minden szava.

Halál. Mit mond ez nektek?

Nem a gyász, a személyes hiányérzet, hanem a tudat, hogy egy nap mind elmegyünk innen.

Hogy mi jön, vagy jön-e utána bármi, az most nem érdekes, csak a tény, hogy lezárulnak a szemek, a szív megszűnik dobogni, az ami volt eddig, véget ér...örökre.

Egy nap ti fogtok feküdni a ravatalon, értetek szól a harang.

Mit hagytok itt? Szépet, jót, teljes életet vagy csak annak emlékét, hogy futottatok valami után, amiről azt hittétek, hogy a boldogság?

Az Élet az érték. Az Egyetlen, az Igazi. A gyermeketek mosolya, a család, a barátok, az emberi kapcsolatok. Csak az a fontos, hogy jót tegyetek, hogy szeretettel legyetek egymás iránt, és akkor leomlanak a falak és megszűnnek az akadályok.

Ne hagyjátok ezeket a kincseket elveszni.

A gyermek, aki a méhetekben fogan érez, ért és élni szeretne.

Minden abortusz előtt érdemes elgondolkodni ezen. Ti szeretnétek meghalni?

El tudjátok képzelni hogy nem léteztek többé?

Nehéz ugye? Neki is, aki azért jön, hogy szeressen, hogy tapasztaljon, hogy boldog ember lehessen. Hallani szeretné a patak csobogását, érezni a szellő lágy fuvallatát, az édesanyja ölelő karjait, érintését.

30.000-nél több abortusz történik évente Magyarországon, kb. fél óránként egy magzatot megölnek. Ők már soha többé nem kapnak esélyt. A ti gyermeketek ne legyen köztük.

Adjatok neki esélyt hogy megtapasztalja az élet szépségét, s ti magatok is nézzetek fel az égre, üljetek le egy kicsit egy vízparton, vagy réten, vagy erdő szélen.

Érezzétek és értékeljétek az Életet, mert véges ajándék.

Rajtatok áll, hogy mihez kezdtek vele.

https://www.facebook.com/adjeletetagyermekednek/
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el