Elérhetőségeink, ahol segítséget kaphatsz és tájékozódhatsz

Létrehoztunk egy nyilvános Facebook oldalt Adj életet a gyermekednek néven. Ide igyekszünk feltenni történeteket, hasznos információkat, verseket, plakátokat, tehát sok mindent ami a témával kapcsolatos. 

(https://www.facebook.com/adjeletetagyermekednek/) Az oldalhoz tartozik egy zárt beszélgetős csoport is, ahol teljes a titoktartás. Akár anoniman / névtelenül is nyugodtan kérdezhetsz, tanácsot kérhetsz. Az admin írja ki a kérdésed helyetted.

 A csoportban édesanyák, abortuszon átesett nők, édesapák, és olyan segítők vannak, akik nap mint nap találkoznak krízis várandósokkal, bizonytalan kismamákkal, ijedt tinédzserekkel. Természetesen olyan tagok is vannak köztünk, akik csupán érdeklődnek, szeretnék az életet védeni. Szóval lehet velünk beszélgetni, meghallgatunk, igyekszünk a problémáidra megoldást találni. A zárt beszélgetős csoportunk az alábbi linken érhető el. Mivel különleges és érzékeny a téma, szeretnénk a hozzánk csatlakozókat kicsit megismerni. Három kérdés megválaszolása után tudunk beengedni. Keress minket bizalommal.

A zárt csoport a fekete keretben található linken érhető el: 

Egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, akit teremtettél.